fotografie:   Hans Thijssen

 

Hackfortinkleur-Kleuradvies voor kleding en make-up omgeving Vorden

‘Wat zie jij er goed uit!’ Na een kleuradvies zult u dit beslist vaker horen.
De kleuren die we dragen en onze kledingstijl zijn voor een groot deel bepalend voor hoe we overkomen op anderen.
Kleding is als het ware het eerste communicatiemiddel. Het effect van onze kleding en verzorging is zo groot dat het de moeite waard is om hier eens aandacht aan te besteden.

Heb je een sollicitatiegesprek, dan speelt je uiterlijk een grote rol. De eerste indruk is immers bepalend. Je krijgt maar één keer de kans om goed over te komen en vaak is de eerste indruk blijvend.

Persoonlijke kleurenwaaier

Tijdens een persoonlijk kleuradvies krijgt u handreikingen om betere keuzes te kunnen maken bij het dragen en kopen van uw kleding. De kleuren die u gebruikt in kleding, make-up, haar en accessoires stemmen we af op de kleuren die u van nature heeft.
Gedurende een analyse met behulp van gekleurde doeken zoeken we de kleuren uit die uw eigen huid-, oog- en haarkleur versterken.

U krijgt advies voor uw kleding, haarkleur en make-up en u ontvangt de kleurenwaaier met de tinten van uw unieke kleurprofiel. Dit is een onmisbare ondersteuning bij het samenstellen van een kleurrijke garderobe! Met gebruik van uw kleurenwaaier kunt u met de inhoud van uw kledingkast andere combinaties gaan maken, en bij nieuwe aankopen durft u kleur te kiezen zonder aarzelen. Er wordt vaak gesproken over seizoenstypes omdat de betreffende kleuren associëren met de kleuren van de seizoenen. We zijn echter niet in vier kleurtypes te verdelen. Daarom werk ik met tien variaties.

U zult een nieuw zelfvertrouwen ervaren. En nog prettiger: miskopen behoren vanaf nu tot het verleden!
Voordeel: voortaan de juiste kleuren.

 

Persoonlijke kleurenwaaier

Deze kleurenwaaier "winter/herfst" laat relatief donkere gedempte kleuren zien.

Dit zijn uw optimale kleuren wanneer u bijvoorbeeld groenbruine ogen heeft, warmbruin haar en een goudbruine huidskleur.

 

Ook voor stijladvies bent u bij Maria Haanappel in Vorden Bronckhorst aan het juiste adres.

Iedereen kan wel iets noemen wat we niet mooi aan onszelf vinden. We gaan er van uit dat elk lichaam wel een probleempunt heeft.
Tijdens een stijladvies otdekken we samen wat u goed staat. Welke kleding past bij uw figuur. Het gaat er om dat u leert u zo te kleden dat u er op z`n mooist uitziet.
Voordeel: voortaan de juiste kledingstijl die bij u past en waar u zich prettig bij voelt.


Ook voor mannen!

U wilt uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigen? De ervaring leert dat uw manier van kleden veel invloed heeft op de gesprekken die u voert. Bij een kleur en kledingadvies gaan we kleur en stijl bepalen die bij u past. Een handig hulpmiddel hierbij is een "herenpaspoort", waarin staaltjes van kledingstoffen verwerkt zijn met uw persoonlijke kleuren. Hiermee kunt u elke dag een goede keuze maken en gaat u zelfverzekerd en met meer zelfvertrouwen naar uw werk, een sollicitatie, een ontmoeting. Het werkt echt!

Dit "zomertype" heeft blauwe ogen, donkerblond haar, en hij bruint makkelijk. Basiskleuren voor hem zijn grijs tot donkerblauw voor een pak. Voor overhemd, das en shirt kiest hij met behulp van een kleurenkaart of herenpaspoort op blauw gebaseerde, zachte, gedekte tinten. Meer pasteltinten zijn zeegroen en zachtpaars.
De kleuruitstraling is elegant, en klassiek.