fotografie:   Hans Thijssen

 

Hackfortinkleur-Kleuradvies voor kleding en make-up in Doesburg

‘Wat zie jij er goed uit!’ Na een kleuradvies zult u dit beslist vaker horen.
De kleuren die we dragen en onze kledingstijl zijn voor een groot deel bepalend voor hoe we overkomen op anderen.
Kleding is als het ware het eerste communicatiemiddel. Het effect van onze kleding en verzorging is zo groot dat het de moeite waard is om hier eens aandacht aan te besteden.

Heb je een sollicitatiegesprek, dan speelt je uiterlijk een grote rol. De eerste indruk is immers bepalend. Je krijgt maar één keer de kans om goed over te komen en vaak is de eerste indruk blijvend.

Persoonlijke kleurenwaaier

Tijdens een persoonlijk kleuradvies krijgt u handreikingen om betere keuzes te kunnen maken bij het dragen en kopen van uw kleding. De kleuren die u gebruikt in kleding, make-up, haar en accessoires stemmen we af op de kleuren die u van nature heeft.
Gedurende een analyse met behulp van gekleurde doeken zoeken we de kleuren uit die uw eigen huid-, oog- en haarkleur versterken.

U krijgt advies voor uw kleding, haarkleur en make-up en u ontvangt de kleurenwaaier met de tinten van uw unieke kleurprofiel. Dit is een onmisbare ondersteuning bij het samenstellen van een kleurrijke garderobe! Met gebruik van uw kleurenwaaier kunt u met de inhoud van uw kledingkast andere combinaties gaan maken, en bij nieuwe aankopen durft u kleur te kiezen zonder aarzelen. Er wordt vaak gesproken over seizoenstypes omdat de betreffende kleuren associëren met de kleuren van de seizoenen. We zijn echter niet in vier kleurtypes te verdelen. Daarom werk ik met tien variaties.

U zult een nieuw zelfvertrouwen ervaren. En nog prettiger: miskopen behoren vanaf nu tot het verleden!
Voordeel: voortaan de juiste kleuren.

 

 

 

 

 

Stijladvies bij Maria Haanappel Hackfortinkleur in Doesburg.

Iedereen kan wel iets noemen wat we niet mooi aan onszelf vinden. We gaan er van uit dat elk lichaam wel een probleempunt heeft. Tijdens een stijladvies ontdekken we samen wat u goed staat. Het gaat er om dat u leert de kleding aan te passen aan uw figuur.
Voordeel: voortaan de juiste kledingstijl die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Mogelijkheden ziet u bij "activiteiten".


Ook voor mannen!

De ervaring leert dat uw manier van kleden veel invloed heeft op de gesprekken die u voert. Bij een kleur en kledingadvies gaan we kleur en stijl bepalen die bij u past. Hiermee kunt u elke dag een goede keuze maken en gaat u zelfverzekerd en met meer zelfvertrouwen naar uw werk, een sollicitatie, een ontmoeting. Het werkt echt!

697dc647 8c69 405e 8d4e 7a01eafadf49

Dit "lentetype" heeft lichtgroen/blauwe ogen en een lichte zongevoelige huid. Voor zijn kleuruitstraling zijn heldere, levendige, frisse kleuren aan te raden zoals lichtblauw, turkoois, lime tot olijfgroen, abrikoos en watermeloen. Voor overhemd, das en shirt kiest hij met behulp van een kleurenkaart of kleurenwaaier een van deze op geel gebaseerde accenttinten. Voor een pak zijn midden- tot marineblauw geschikt.