fotografie:   Hans Thijssen

 

Contact

Heeft u kledingadvies nodig? Zoekt u een activiteit voor een groep? Wilt u een leuk arrangement samenstellen? Neem contact op.

Wilt u een datum afspreken voor een lezing of workshop op uw locatie? 
Mail of bel gerust voor meer informatie.
Zijn we even niet dicht bij de telefoon: wilt u dan uw vraag inspreken of WhatsAppen, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

 

Maria Haanappel Hackfortinkleur
Smitsweide 38, 6983 EJ Doesburg

Tel.nr. 0313-785999

Mobiel: 06 - 83 10 10 40

 

 

 

 

 

 

nieuwe energie in optimale kleuren

Na afronding van een lange loopbaan in het onderwijs heb ik de opleiding tot kleur en kledingadviseur gevolgd bij ‘Wilma Bouwman Kleur en Kleding’.
Ik blijf doen waar mijn voorkeur ligt: omgaan met mensen en interesse in kleur en kleding. Graag help ik u met het oplossen van uw vraag: :"Hoe versterk ik mijn uiterlijk met kleuren".

Bent u ondernemer, manager of medewerker met direct klantencontact dan zult u ervaren dat u met meer zelfvertrouwen gesprekken gaat voeren. Dit geldt voor mannen en vrouwen. Welke kleuren en kleding passen het beste in de uitoefening van uw functie.                                                              Met name 50plus vrouwen wil ik extra aandacht geven, omdat ik zelf ook ervaar hoe lijf en leven veranderen als je ouder wordt. "Hoe kan ik er beter uit zien", in welke kleuren voel ik me beter, welke kleuren passen bij me als ik grijs haar krijg".


Onze locatie is een woonboerderij behorende tot het landgoed ’t Hackfort van Natuurmonumenten in het buitengebied van Vorden. Ik ontvang u graag met een kopje koffie/thee, bij mooi weer in onze boerentuin.


De duur van een ochtend of middag kleuradvies is afhankelijk van het aantal personen en de keuze die u maakt uit de mogelijkheden.